’’Aşmak İçin Hareket Et’’

''Aşmak İçin Hareket Et''

Cumhurbaşkanımızın himayelerinde Türkiye Beyaz ay Derneği tarafından yürütülen ‘’Aşmak İçin Hareket Et’’ projesi kapsamında tüm Türkiye’de 100 bin engelli bireyi, 100 bin sağlıklı bireylerle buluşturmayı hedefliyor.

04 Ocak 2019 - 12:05 - Güncelleme: 04 Ocak 2019 - 16:45

 

Cumhurbaşkanımızın himayelerinde Türkiye Beyaz ay Derneği tarafından yürütülen ‘’Aşmak İçin Hareket Et’’ projesi kapsamında tüm Türkiye’de 100 bin engelli bireyi, 100 bin sağlıklı bireylerle buluşturmayı hedefliyor. Bu hedef doğrultusunda Türkiye Beyaz ay Derneği Elazığ Şubesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile ortaklaşa organize edilen ’’Aşmak İçin Hareket Et’’ isimli proje kapsamında engelli ve engelsiz bireylerin birlikte bovling oynadılar.

Beyaz ay Derneği Elazığ Şubesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Tarım ve Orman Müdürlüğü, Abdullah Hakan Tangülü Özel Eğitim Meslek Lisesi ve Özel Eğitim Okulu öğrencileri katıldı.

Programda Öğrencilerle bovling oynayan İl Milli Eğitim Müdürümüz sayın Feyzi Gürtürk;

‘’ Türkiye Beyaz ay Derneği Elazığ Şubesi ve Milli Eğitim Müdürlüğümüzün ortaklaşa hazırladığı ’Aşmak İçin Hareket Et’’ etkinliğine katılmaktan mutluluk duydum. Özel eğitim kurumlarımızdan gelen öğrencilerimizle güzel vakit geçirmek ve bu konuda toplumda farkındalık oluşturabilmek adına bu etkinliği gerçekleştirdik. Çocuklarımızı okullarımızda en iyi şekilde eğitmeye çalışıyoruz. Bu etkinliği hazırladıkları için emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyor ve bu tür etkinliklerin sürmesini temenni ediyorum ’’ dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Elazığ'da kesinleşmiş hapis cezaları bulunan 27 şahıs yakalandı
Elazığ'da kesinleşmiş hapis cezaları bulunan 27 şahıs...
Elazığ'da yağışlarla birlikte istinat duvarı çöktü
Elazığ'da yağışlarla birlikte istinat duvarı çöktü