AKÇAKİRAZ DAN PLAYOFF YOLUNDA ÖNEMLİ GALİBİYET

AKÇAKİRAZ DAN PLAYOFF YOLUNDA ÖNEMLİ GALİBİYET

Tff 2. Lig 6. Grupta mücadele eden temsilcimiz kendisi ile aynı puana sahip Adıyaman İlim Kültür Gençlik takımını 3-1 ile geçerek playoff yolunda önemli bir galibiyet alarak puan sıralmasında 1 sıra daha yükselerek rakibininin önüne geçti.

03 Aralık 2018 - 11:16

Tff 2. Lig 6. Grupta mücadele eden temsilcimiz kendisi ile aynı puana sahip Adıyaman İlim Kültür Gençlik takımını 3-1 ile geçerek playoff yolunda önemli bir galibiyet alarak puan sıralmasında 1 sıra daha yükselerek rakibininin önüne geçti.  Ligin ilk yarısını oynadığı 8 karşılaşmanın 5 ini kazanarak 17.000 puanla 2. Lig 6. Grupta 3. sırada bulanan Akçakiraz Voleybol takımı başarısını sürdürmeye devam ediyor.

 

Müsabakayı Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya, Akparti Kadın Kolları İl Başkanı Gülersem Çopur ve yönetimi, Gençlik Spor şube Müdürü Akif Sıtkı Esen ve çok sayıda Akçakiraz Belediyesi personeli ve voleybol sever de takip etti.

Müsabaka sonrası Açıklamalarda bulanan Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya çok güzel bir oyun ortaya koyduklarını ve hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını belirterek bütün emeği geçen idareci teknik heyet ve sporcuları kutladı. Amaçlarının her zaman ve her yerde Akçakiraz ı ve ilimizi en iyi şekilde temsil etmek olduğunu vurgulayan kaya Akçakiraz lıların gurur duydukları bir takım oluşturduklarını söyledi. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısı ilede bütün engelli vatandaşlarımızın Dünya engelliler gününü kutlayan Başkan Kaya sevgi varsa engel yok dedi.

 

 Müsabakayı takip edenler arasında yer alan Akparti Kadın Kolları İl Başkanı Gülersem Çopur ise hangi alanda olursa olsun ilimizi temsil eden her oluşumun yanında olduklarını belirterek bugünde ilimizi Tvf 2. Lig 6. Grupta başarı ile temsil eden Akçakiraz voleybol takımımızı desteklemek üzere salonda olduklarını söyledi. Bundan sonrada her fırsatta ilimizi her platformda temsil eden oluşumların yanında olacaklarını belirten Çopur, Aldıkları galibiyetten dolayı takımı tebrik ederek ilimize bu başarıyı kazandırdıkları için Akçakiraz belediyesine ve Voleybol takımına teşekkür etti. Gülersem Çopur bu tür etkinliklerin ilimizde sayısının daha da çok artması gerektiğini söyledi.

 

Akçakiraz Voleybol Takımı Kulüp Başkanı Şefik Dinç ise aldıkları galibiyetten dolayı çok mutlu olduklarını, bu başarının bütün Akçakirazın olduğunu söyledi. Çok iyi bir oyun ortaya koyduklarını belirten Dinç başarının ekip işi olduğunu bu başarıda emeği geçen Başta değerli Belediye Başkanımız Syn. Sabahattin kaya başta olmak üzere bütün Akçakiraz Belediyesi personeline hocamız Hasan Övün e istatistikçimiz Selçuk Başer e ve Mustafa Tulgar a ve bu başarıda en çok katkıları olan bütün sporcularıma teşekkür ederim dedi. Tribünlerinde oldukça coşkulu olduğunu vurgulayan Şefik Dinç bu hafta kendilerini yalnız bırakmayan taraftarlara da ayrı bir parantez açarak başarı geldikçe Tribünlerinde daha coşkulu olduğunu kendilerini destekleyen bütün taraftarlara da ayrı ayrı teşekkür ettiğini söyledi.

 

Son olarak  3 Aralık Dünya Engelliler günü dolayısı ile de Bütün engelli kardeşlerinin dünya engelliler gününü kutladığını belirten Şefik Dinç Engeller sadece gözümüzü hedeften ayırdığımızda karşımıza çıkarlar dedi ve bütün engelli vatandaşlarımızı da Akçakiraz’ın maçlarını izlemek üzere salona davet etti.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Elazığ'da "Şehit Jandarma Uzman Çavuş Cihan Kızıltaş-05" operasyonu
Elazığ'da "Şehit Jandarma Uzman Çavuş Cihan...
Öğrencileri taciz ettiği iddia edilen okul müdürü tutuklandı
Öğrencileri taciz ettiği iddia edilen okul müdürü tutuklandı