Ak Parti Adayları Tanıtıldı

Ak Parti Adayları Tanıtıldı

AK Parti Elazığ’daki il, ilçe ve belde belediye başkan adaylarını tanıtmak için program düzenledi.Tanıtım programına katılım yoğun oldu.

14 Ocak 2019 - 11:19

AK Parti Elazığ’daki il, ilçe ve belde belediye başkan adaylarını  tanıtmak için program düzenledi.Tanıtım programına katılım yoğun oldu.

KATILIM YOĞUN OLDU

Yakup Kılıç Spor Salonu’nda düzenlenen Aday Tanıtım Toplantısına;  AK Parti MKYK Üyesi Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, AK Parti Elazığ Milletvekilleri,Zülfü Tolga Ağar,Sermin Balık,Zülfü Demirbağ, AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, AK Parti İlçe ve Belde Belediye Başkan Adayları, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri, AK Partili aday adayları, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

YENİ BİR DÖNEMİN BAŞLANGICINI YAPIYORUZ

Düzenlenen tanıtım toplantısında açıklamalarda bulunan AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze; ’’Bugün hep birlikte yeni bir dönemin ilk başlangıcını birlikte yapıyor olacağız. Belediye başkan adaylarımızla birlikte Elazığ’ın her bir köşesine yeni bir atak başlatıyoruz. Birazdan şehrimin merkezi başta olmak üzere ilçe ve belde belediye başkan adaylarımızı sizlere tanıtacağız. Bu vesileyle öncelikle bütün belediye başkan adaylarımıza hayırlı olmasını temenni ediyor, çıktıkları bu yolda başarılar diliyorum. Bu süreçte AK Parti saflarında hizmet etmek aşkıyla AK Parti’ye müracaat edip aday adayı olan kardeşlerime gösterdikleri olgun süreçten dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Şuan başarılı hizmet yapmış belediye başkan adaylarımızı da tebrik ediyorum. Bugün itibariyle resmi olarak başlattığımız yeni dönemde her bir ilçemiz ve beldemiz hizmette birbirleriyle yarışacak ve milletimize hizmet edecek.’’ dedi.

 

 

GÜRGÖZE: ELAZIĞ, AK PARTİ’YE BÜTÜN SEÇİMLERDE EN GÜZEL DESTEĞİ VERDİ

AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze'nin konuşmalarının ardından kürsüye çıkan  Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ise yaptığı açıklamada, ’’Başta il merkezimiz olmak üzere  bütün ilçelerimizde ve bütün beldelerimizde inşallah 31 Mart 2019’da 20’de 20 yaparak seçimleri alacağız. 31 Mart 2019 Türkiye’de başkanlık sistemine geçtikten sonra yaptığımız ilk seçimler olacak. 2002 yılından bugüne kadar Elazığ’ımız AK Parti’ye bütün seçimlerde en güzel desteği verdi, en iyi desteği verdi ve en yüksek oranda destekledi. Elbette başkanlık sistemi ülkemizin bir yönetim anlayışı olarak kaostan, çok başlılıktan kurtulduğu bir dönem oldu.’’ diye konuştu.

 

YANILMAZ: BU DAVADA VERİLEN HER GÖREV KUTSALDIR

Başkan Yanılmaz, ’’Kalbi muhabbetimizin olduğu, birbirimizin eksiklerini tamamlayan, iyiliklerine iyilik katan ve en önemlisi bütün dünya mazlumlarının dünyadaki yetimlerin, kimsesizlerin kimsesi olan, onların beklentisi olan, aynı zamanda dünya zalimlerinin, hainlerinin, hırsızlarının, üç kağıtçılarının korkulu rüyası olan Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğdan’a Elazığ’dan en büyük desteği vereceğiz inşallah. Bu kalbi duygularla biz öyle bir davanın mensuplarıyız ki; bu davada verilen her görevin kutsal olduğuna inanırız. Verilen her görevi en iyi şekilde yapmanın, o mücadeleyi vermenin gayreti içinde oluruz. Bugün, dün değil. Dün geride kaldı. Dün Elazığ’ımızda aday adaylarımız vardı. Ancak bugün Elazığ’ımızda il, ilçe ve belde belediye başkan adaylarımız var. Dünü artık geride bırakarak hepimiz en büyük gayretle, samimiyetle, cesaretle 31 Mart 2019’da il belediye başkan adayımız, ilçe belediye başkan adaylarımız ve belde belediye başkan adaylarımızın en yüksek oyla, rekor oyla seçilebilmeleri için gayret edeceğiz, çalışacağız, yorulacağız. 31 Mart akşamı yüzü gülen, ak davanın kadroları olacağız inşallah.’’

 

 

 

ŞERİFOĞULLARI: ANADOLU’NUN SİGORTASI OLAN ELAZIĞ,HER ŞEYİN EN İYİSİNE LAYIK

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları ise yaptığı konuşmada, "Anadolu’nun sigortası olan Elazığ her şeyin en iyisine, en güzeline layık. Varlığımız ve mücadelemiz bunun için. Daha güzel bir Elazığ, daha güzel bir Türkiye için. Derdimiz millet, derdimiz memleket. Biz derdimizi seviyoruz. Bunun için yaşıyor ve bunun için çalışıyoruz. Aziz dava arkadaşlarım kıymetli kardeşlerim; bizler nasıl bir emaneti ve sorumluluğu yüklendiğimizi biliyoruz. Bu salonu coşkuyla, aşkla dolduran genç, kadın kardeşlerim sorumlulukların coğrafi sınırlarını aştığını biliyor. Gönül coğrafyamızın umudu olduğumuzu biliyoruz. Bizi diri ve iri kılan budur. Biz gönül erleriyiz. Yorgunluk nedir bilmeyiz, korku nedir bilmeyiz. Tembellik nedir bilmeyiz. AK Parti hareketini rakiplerinden farklı kılan işte bu yüksek şuurdur.’’ diye ifade etti.

 

ASLA VE ASLA DAR BÖLGECİLİK YAPMAYACAĞIZ

Şerifoğulları, ’’Gençlik, en büyük imkandır.Yönetim, tecrübe ve birikimimizi bu imkan ve dinamizm ile buluşturacağız. Tecrübeyi önemseyeceğiz, liyakati önceleyeceğiz, sağlam  ve kararlı olacağız. Her bölge hizmetten eşit şekilde faydalanacak. Asla ve asla dar bölgecilik yapmayacağız. Belediye her alanda Elazığ’ın öncüsü olacak. Hizmetin yeri ve saati olmaz. Hizmetimizi arttıracağız. Kendimiz ile yarışacağız.’’ dedi.

 

AK PARTİ’NİN YEREL YÖNETİM ANLAYIŞININ TEMELİ 1994’LERE DAYANIYOR

AK Parti MKYK Üyesi ve Eskişehir Milletvekili Harun Karacan ise Elazığ’ın önemli bir şehir olduğunu ifade ederek, "Cennet vatanımız Türkiye’nin neredeyse tamamını kucaklayarak bugünlere gelen AK Parti’nin yerel yönetim anlayışının temeli 1994’lere dayanmaktadır. Bu Recep Tayyip Erdoğan belediyeciliğidir. Recep Tayip Erdoğan Belediyeciliğin amacı insanımızın evinde, sokağında, mahallesinde, ilçesinde, ilinde, mutlu, huzurlu güvenle ve refah içerisinde yaşamasını sağlamaktır.’’ dedi.

İLÇE VE BELDE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI TANITILDI
Yapılan konuşmaların sonunda Ak Parti MKYK Üyesi ve Eskişehir Milletvekili Harun Karaca, Ak Parti İlçe ve Belde Belediye Başkan adaylarını tanıttı.

AK PARTİ ELAZIĞ İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI:

Ağın: İbrahim Yıldız

Alacakaya: Başaran Yaşlı

Arıcak: Ferit Yıldırım

Baskil: İhsan Akmurat

Karakoçan: Ayhan Akbaba

Keban: Ömer Kaya

Kovancılar: Hacı Akpınar

Maden: Ekrem Kaçar

Palu: Efraim Ünalan

Sivrice: Ebubekir Irmak

 

AK PARTİ ELAZIĞ BELDE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI:

Akçakiraz: Sabahattin Kaya

Mollakendi: Mehmet Enis Doğan

Yazıkonak: Aydın Ayaz

Yurtbaşı: Yasin Yılmaz

Arıcak-Erimli: İbrahim Yıldız

Arıcak-Üçocak: Yılmaz Yegül

Arıcak-Bükardı: Yusuf Karol

Palu-Beyhan: Hüseyin Ateş

Karakoçan-Sarıcan: Mehmet Sarı

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Polisin durdurduğu aracın bagajından kaçak göçmen çıktı
Polisin durdurduğu aracın bagajından kaçak göçmen çıktı
Elazığ'da soba, yangına neden oldu çatı katı kül oldu
Elazığ'da soba, yangına neden oldu çatı katı kül oldu