“31 MART SEÇİMLERİ BEKA SEÇİMİDİR”

“31 MART SEÇİMLERİ BEKA SEÇİMİDİR”

Elazığ’ın sorunlarının çözümü ve şehre yatırım gelmesi konusunda yoğun çaba gösteren AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, Ankara’daki yoğun mesaisinin yanısıra sık sık Elazığ’a gelerek hemşehrileri ile bir araya geliyor. Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, Elazığ’a gelerek çeşitli temaslarda bulundu.

11 Şubat 2019 - 12:04

Elazığ’ın sorunlarının çözümü ve şehre yatırım gelmesi konusunda yoğun çaba gösteren AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, Ankara’daki yoğun mesaisinin yanısıra sık sık Elazığ’a gelerek hemşehrileri ile bir araya geliyor. Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, Elazığ’a gelerek çeşitli temaslarda bulundu.
 

MİLLETVEKİLİ AĞAR SAHADA
 

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, çalışmalarını etkin bir şekilde sürdürmeye devam ediyor.

Milletvekili seçildiği günden bu yana Elazığ’ın sorunlarının çözümü noktasında girişimlerde bulunan Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, Ankara’daki yoğun mesaisinin yanı sıra, sık sık Elazığ’a gelerek hemşehrileri ile bir araya geliyor.

Rahatsızlığı nedeniyle bir süre hastanede tedavi gören milletvekili Zülfü Tolga Ağar, tedavisinin ardından Elazığ’a gelerek çeşitli temaslarda bulundu.

Bir süre Elazığ’da bulunacak olan Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, yoğun programı kapsamında çeşitli ziyaretler gerçekleştirecek ve programlara katılacak.

ŞEHİR HASTANESİ ELAZIĞ’A YAPILAN HİZMETLERİN TACI OLDU

Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, Elazığ programı kapsamında Fethi Sekin Şehir Hastanesini ziyaret etti.

Milletvekili Ağar, ziyarette yaptığı açıklamada, AK Parti hükümeti döneminde Elazığ’a önemli hizmetler yapıldığını belirterek, “AK Parti döneminde Elazığ’a yapılan hizmetlerin tacı bence bu yeni devlet hastanesi oldu. Onun içindeki kadrolarla ilgili eksiklik de minimum seviyeye indirilip hızlı bir şekilde tamamlandıktan sonra Elazığımıza ve bölgemize yapılacak sağlık hizmetleri en üst seviyede taçlanmış olacaktır.” dedi.

“AMACIMIZ OSB YATIRIMLARINI DESTEKLEMEK VE ARTTIRMAK”

Milletvekili Ağar, Elazığ Organize Sanayi Bölgesindeki fabrikaları ve işletmeleri ziyaret etti.

İşletme yöneticileri ve çalışanlarla görüşen Milletvekili Ağar, burada değerlendirmelerde bulundu.

Elazığ Organize Sanayi Bölgesine son dönemde tekstil yatırımlarının geldiğini belirten Milletvekili Ağar, bu yatırımların ekonomiye ve istihdama büyük katkısı olacağını söyledi.

Elazığ OSB’de yatırımların artması için ellerinden gelen bütün çabayı göstereceklerini ifade eden Ağar, “Elazığ Organize Sanayi Bölgesi Elazığ’ın mihenk taşıdır. En çok istihdamı sağlayan bölge. Burada çok ciddi yatırımlar var. Tekstile yönelik yatırımlar da bölgeye gelmeye devam başladı. Elazığ’ın 6. Bölge ilan edilmesiyle istihdam sağlayacak, insana yönelik alanlar açacak tekstilin Elazığ’a gelmesiyle işsizlik sorununa da bir nebze olsun çare bulunmuş olacak. Beni en çok mutlu eden şey de vasıflı eleman yetiştirmek için Organize Sanayi Bölgesi içinde yapılmış olan sanat okuludur. Hakikaten çok önemli. Doğru işle doğru işe talep olanı birleştirmek çok önemli. Dolayısıyla çok gurur duydum. Tabiki yapılacak daha çok şey var. Ben de bunların bir ucundan tutacağım. Sık sık burada olacağız. Her geldiğimizde Elazığ Organize Sanayi Bölgesine önemli zaman ayıracağız. Bizim amacımız burada faaliyet gösteren fabrikaları desteklemek ve arttırmak. Bu konuda elimizden gelen çabayı göstereceğiz.” ifadelerine yer verdi.

MİLLETVEKİLİ AĞAR İŞADAMLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

Milletvekili Ağar, yoğun programı kapsamında MÜSİAD Elazığ Şubesi’ni ziyaret ederek iş adamlarıyla bir araya geldi.

İşadamlarının taleplerini dinleyen Milletvekili Ağar, “MÜSİAD Türkiye’de kurulduğundan beri hakikaten çok önemli bir değere sahip bir STK oldu. Çok ciddi bir kitleye ulaşan ve faydalı çalışmalar yapan iş adamlarının önüne açan bir STK oldu" diye konuştu.

Ağar, merhum Bünyamin Eroğlu Anısına düzenlenen Elazığ Okul Sporları İl Birinciliği Halk Oyunları yarışmasına da katılarak, yarışmalara katılım gösteren öğrencileri tebrik etti.

HAYVAN HASTANESİNDE SORUN YOK

Ağar, Sosyal medyadan hayvanseverlerin daveti ile Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları ve hayvanseverler ile birlikte Elazığ Belediyesi Hayvan Hastanesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Ağar burada yaptığı açıklamada hayvan hastanesinde hiçbir sıkıntının olmadığını bir takım eksikliklerinin en yakın zamanda giderileceğini söyledi.

“KADEM ÖNEMLİ BİR SİVİL TOPLUM KURULUŞU”

Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, KADEM Elazığ İl Temsilcisi Av. Esra Soylu ve ekibinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen KADEM Doğu Anadolu Bölgesi Koordinasyon toplantısına da katıldı.

Ağar, burada yaptığı açıklamada, KADEM’in 15 Temmuz’dan sonra değeri yükselerek artan bir sivil toplum kuruluşu olduğunu ifade etti.

“31 MART SEÇİMLERİ BEKA SEÇİMİDİR”

Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, Cumartesi günü Mustafa Paşa Mahallesi’nde gerçekleştirilen AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezinin açılış programına da katıldı.

Açılışta konuşan Ağar, 31 Mart’ta yapılacak mahalli idareler seçimlerinin önemine vurgu yaptı.

Ağar, Bu bir beka seçimidir. Bu Türkiye’nin birlik olma seçimidir. Aslına bakarsanız yerel seçimlerde bu konulara girmek istemezdik. Çünkü yerel seçimler halkın hak ettiği hizmetlerin anlatıldığı seçimler olmak zorundaydı. Fakat karşı partilerin anlatacağı en ufak bir şeyi olmadığı için işi farklı noktalara çekmeye başladılar. Yine liderimiz üzerinden siyaset yapmaya çalışıyorlar. Konu buraya indirgendiği zaman Elazığlıların gereken herkese ne cevap vereceğini çok iyi biliyoruz. Biz geçen seçimde 5 tane arkadaşımızla gitmek istiyorduk. Nasip bugüneymiş. Şahin Bey ile biz de Ankara’dan vereceğimiz bütün desteklerle sizlere olan hizmeti en üst seviyelere taşımaya talibiz” dedi.

Ağar, miting sonrası vatandaşları ve talepleriyle yakından ilgilendi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Elazığ'da "Şehit Jandarma Uzman Çavuş Cihan Kızıltaş-05" operasyonu
Elazığ'da "Şehit Jandarma Uzman Çavuş Cihan...
Öğrencileri taciz ettiği iddia edilen okul müdürü tutuklandı
Öğrencileri taciz ettiği iddia edilen okul müdürü tutuklandı