3 Vekili Temsilen Ağar Katıldı

3 Vekili Temsilen Ağar Katıldı

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen İnşaat, Mobilya, Dekorasyon ve Teknolojileri Fuarına iktidar partisinden kimsenin katılmaması eleştirilmişti.

05 Ekim 2018 - 12:19

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen İnşaat, Mobilya, Dekorasyon ve Teknolojileri Fuarına iktidar partisinden kimsenin katılmaması eleştirilmişti. Gözler bu hafta düzenlenen Tarım fuarına çevrilmişti. Bu hafta açılışı yapılan Tarım fuarına iktidar partisinden milletvekillerini temsilen Tolga Ağar’ın katıldığı görüldü.

 

Elazığ’da bu yıl ikincisi düzenlenen İnşaat, Mobilya, Dekorasyon ve Teknolojileri Fuarının açılışı geçtiğimiz haftalarda gerçekleşmişti. Açılış törenine; Elazığ Vali Vekili Mustafa Gül, CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, ETSO Başkanı Asilhan Arslan, Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Suat Öztürk ve davetliler katılmıştı.

Fuar açılışında söz hakkı alan Elazığ OSB Başkanı Suat Öztürk açılışta diğer dört vekilinde bu önemli fuarda olmasını umduklarını dile getirerek eleştiride bulunmuştu.

Ardından kürsüye çıkan Ramazan Gürgöze, OSB Başkanı Suat Öztürk’e cevap vererek, “Aslında konuşmak istememiştim bu organizasyonu ancak; Organize Sanayi Bölgesi Başkanının Milletvekillerimizin burada olmayışına sitem etmesi neticesi söz istedim. Tüm 4 Milletvekilimizi temsilen ve AK Parti’yi temsilen buradayım, aranızdayız. Tüm STK’ların tüm organizasyonlarında olduğu gibi iş dünyasının hazırladığı tüm projelere 4 Milletvekilimizde, Belediyemizde ve tüm siyasi organizasyonda görev alan her arkadaşımızla birlikte sizlerle birlikte olduk. Sizlere destek verdik, sizlerin getirdiği bütün projelere destek olduk. Olmaya da devam edeceğimi bildiriyor, tüm Milletvekillerimizi ve partimizi temsilen buradayız ve aranızdayız” ifadelerini kullanmıştı.

Yapılan bu konuşmalara katılan Gürsel Erol bu sözleri eleştirerek,”Hep 4 Milletvekili diye bahsedilirken Elazığ’ın, ilimizin 5 Milletvekili var. Yani eğer Elazığ’da yaşanan sorunlar, talepler, beklentiler varsa bunu yalnızca 4 Milletvekiline ve 1 Partiye indirmek çok doğru değil. O zaman bende derim ki kürsülerde söz verdiğiniz yatırımları yapamadığınız zaman gelin bana söyleyin ben yapayım. Burada Tam tersine bunu siyasallaştırmak yerine bunu ortak bir amaca uygun hale getirip birlikte Elazığ için ne yapabilirizi ortaya koyabilirsek, birlikte düşünürsek, sorunların çözümüne birlikte ortak akıl geliştirirsek ve bir daha ki sefere Elazığ 4 Milletvekilinden değil, 5 Milletvekilinden bahsederseniz işte Elazığ’ın gelişmesine hep birlikte katkı veririz” demişti.

 Bu tartışmalardan sonra  bu yıl 2'incisi düzenlenecek olan  Tarım, Tarım Makineleri, Gıda, Hayvancılık ve Teknoloji Fuarına ak parti milletvekillerinin katılıp katılmayacağı kamuoyu tarafından merak konusu olmuştu.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
En anlamlı proje: 'Empati Parkuru' hayata geçirildi
En anlamlı proje: 'Empati Parkuru' hayata geçirildi
Elazığ'da jandarma personeline yangın eğitimi
Elazığ'da jandarma personeline yangın eğitimi